Op de laatste dag van 2023 overleed ons erelid Jan van Doorn

15 jan 2024

Op 31 december j.l. overleed ons erelid Jan van Doorn. Hij had twee weken daarvoor zijn 101 ste verjaardag gevierd. Jan is vooral actief geweest bij Sparta, een van de voorlopers van Spirit. Zijn inspanningen voor de vereniging waren reden hem het erelidmaatschap te verlenen. Jan bleef tot op hoge leeftijd de algemene ledenvergadering van SV Spirit bezoeken. Hij was altijd geïnteresseerd in het wel en wee van de vereniging. Pas de laatste jaren lukte het hem niet meer aanwezig te zijn. Vorig jaar zochten we hem op om hem te feliciteren met zijn 100ste verjaardag. Jan was ook op deze hoge leeftijd nog alert en belangstellend. Het was erg leuk om zijn verhalen over Driebergen en de vereniging te horen. We condoleren de familie van Jan met het verlies van deze markante man. Het moet fijn zijn als familie terug te kijken op een zo vol leven.