Damesfit (ouderen gym) is een laagdrempelige les met als voornaamste doel het onderhouden van de bewegingsmogelijkheden van de ouder wordende mens. Oefeningen op het gebied van lenigheid kracht en coördinatie (o.a. balans) komen aan bod.

Damesfit

Deze les is bij uitstek geschikt voor ouderen. In een ontspannen sfeer kan naar eigen kunnen meegedaan worden met de geboden oefeningen. Het eerste gedeelte van de warming-up biedt de mogelijkheid om even lekker door te stappen in de ruime zaal van Hoenderdaal. Vervolgens wordt een combinatie van pasjes aangeboden waarbij ook coördinatie aan bod komt. Na dit opwarmen van de spieren, rekken we de belangrijkste spiergroepen, zo werken we aan het onderhouden van de bewegingsmogelijkheden van de gewrichten en de lenigheid. In het middendeel van de les is ruimte voor allerlei oefeningen, deels op een matje op de vloer. Dit gedeelte wisselt per week. Soms gebruiken we ringen, stokken, dynabands of honken.

Er zijn twee groepen Damesfit; een vroege en een late. Het karakter van beide lessen is gelijk, maar de intensiteit ligt iets hoger bij de vroege groep. Met de late groep drinken we na afloop van de eerste les van de maand, gezellig koffie met elkaar (maar is niet verplicht uiteraard).

Waar

Contactpersoon

Armande Slagter, 0343-531533, aerobics@svspirit.nl

 

Wanneer

donderdagochtend
8.45-9.45 uur
10.00-11.00 uur

 

Hoe kan ik meedoen?

Je bent van harte welkom voor enkele gratis proeflessen. Vooraf aanmelden is niet nodig. Neem zaalschoenen, een handdoek en eventueel wat te drinken mee.

Wil je meer informatie, bel of mail dan naar bovenstaande contactpersoon.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.