SV Spirit heeft een grote afdeling waarin verschillende buitensporten zijn ondergebracht.

* Hardlopen
* Nordic Walking
* Sportief wandelen

Outdoor

 

SV Spirit heeft een grote afdeling waarin verschillende buitensporten zijn ondergebracht. Binnen deze afdeling is er voor elk conditieniveau een training te vinden.

Hardlopen

De afdeling outdoor van SV Spirit biedt u de gelegenheid om hard te lopen in groepsverband. Elke woensdagmorgen start een hardloopgroep in het Driebergse bos.

Sportief wandelen

Voor iedereen die een actieve leefstijl nastreeft is er Sportief Wandelen. Deze manier van bewegen is geschikt voor jong en oud, getraind of ongetraind. Kortom voor ieder die in de frisse buitenlucht de conditie wil verbeteren.

Nordic walking

Nordic Walking is wandelen met poles, Nordic Walking-stokken.  Deze activiteit is geschikt voor iedereen die zijn of haar conditie wil verbeteren, graag in de buitenlucht sport en niet wil of kan hardlopen.

Waar

Wat leden zeggen – Hardlopen

Tijd voor bewegen? Kom bij Spirit sporten in de buitenlucht! Hardlopen woensdagavond: Wobbe: Heb je (enige) hardloopervaring en wil je net wat meer, dan is intervallen op de woensdagavond een leuke...

Lees meer
Herinneringsbankje

Herinneringsbankje

Begin januari 2023 is in het Driebergse bos een herinneringsbankje geplaatst voor Ans van de Berg. Ze is overleden in maart 2022. Ans is meer dan 30 jaar trainster geweest van de loopgroepen,...

Lees meer