Actief 55+

Zoals de naam al aangeeft is deze vorm van bewegen gericht op actieve senioren vanaf 55 jaar.

Post-hartrevalidatie

De afdeling van Spirit, biedt aan (ex -) hartpatiënten de mogelijkheid de revalidatie, waarmee zij wellicht in het ziekenhuis kennis maakten, voort te zetten.

Gymnastiek

Bij onze vereniging worden gymlessen aangeboden voor jonge kinderen. De ontwikkeling van de motoriek bij jonge kinderen is erg belangrijk. Spelenderwijs leert het kind de basisvormen van bewegen.

Badminton

Badminton is een gezellige manier om gezond en fit te worden en te blijven. Van beginner tot ervaren speler en van recreatief lid tot fanatiekere competitiespelers.

Outdoor - Hardlopen

De hardloopgroepen van SV Spirit trainen in de mooie Driebergse bossen. Hardlopen voor jong en oud, van beginner tot gevorderd en onder begeleiding van een gediplomeerde trainer.

Outdoor - Sportief wandelen

Voor iedereen die een actieve leefstijl nastreeft is er Sportief Wandelen. Deze manier van bewegen is geschikt voor jong en oud, getraind of ongetraind. Kortom voor ieder die in de frisse buitenlucht de conditie wil verbeteren.

Outdoor - Nordic walking

Nordic Walking is wandelen met gebruik van stokken en is voor zowel de beginnende als de fanatieke sporter geschikt. Door de actieve inzet en afzet van deze stokken worden de spieren in nek, schouder, armen en borst op een gezonde manier geactiveerd en getraind.

Fit op muziek - Damesfit

Deze les is bij uitstek geschikt voor ouderen. In een ontspannen sfeer kan naar eigen kunnen meegedaan worden met de geboden oefeningen.

Volleybal

De ZVC is een recreatieve competitie die altijd op doordeweekse avonden wordt gespeeld. Spirit speelt met een aantal teams mee in deze competitie.

Fit op muziek - Zumba

Zumba is een les waarbij veel spieren gebruikt worden, ondersteund door aantrekkelijke, opzwepende, Latijns-Amerikaanse muziek.

Fit op muziek - Bodyshape

Bij bodyshape worden, na een kwartiertje warming-up, spierversterkende oefeningen aangeboden voor verschillende, belangrijke spiergroepen.

Fit op muziek - Steps

Steps is een conditioneel gerichte les waarbij gebruik gemaakt wordt van een step (soort ‘opstapje’), eventueel aangevuld met gewichtjes.