Bij onze vereniging worden gymlessen aangeboden voor jonge kinderen.

* Ouder/kind gymnastiek

* Gymnastiek tot 9 jaar

Gymnastiek

 

Bij onze vereniging worden gymlessen aangeboden voor jonge kinderen. De ontwikkeling van de motoriek bij jonge kinderen is erg belangrijk. Spelenderwijs leert het kind de basisvormen van bewegen, daarnaast is gymnastiek goed om energie kwijt te raken. Voor sommige kinderen is het aanleren van grenzen belangrijk, maar voor andere kinderen is juist het verder gaan dan zijn of haar eigen grens een uitdaging. Ouder en kind gymnastiek is bedoeld voor peuters vanaf ongeveer anderhalf jaar. Zodra uw kind kan lopen, kan het meedoen met ouder en kind gymnastiek. Als het kind vier jaar is kan het doorstromen naar kleutergymnastiek, deze lessen zijn weer wat meer uitdagend.

 

Waar

Basisschool De Uilenburcht
Jagersdreef 145
Driebergen-Rijsenburg“

Contactpersoon

Petra van Vulpen
Tel. nr.: 06-30986719
E-mail: petra.vanvulpen@hotmail.com

Wanneer

Maandag

09.00 – 10.00 uur
ouder/kind gymnastiek in Hoenderdaal

Woensdag
14.00 – 15.00 uur
kleutergymnastiek
15.00 – 16.00 uur
5 en 6 jarige gymnastiek
16.00 – 17.00 uur
7 tot 9 jarige gymnastiek

in basisschool de Uilenburcht

Hoe kan ik meedoen?

De gymnastieklesssen worden gegeven door Petra van Vulpen. Wanneer u interesse heeft, kan uw kind vrijblijvend twee proeflessen volgen. Voor meer informatie over de lessen kunt u bellen, . Voor het vakantierooster verwijzen wij naar het rooster van aerobics/steps. Tijdens schoolvakanties wordt geen lesgegeven.

Wat leden zeggen – Peuter Gymnastiek

Brenda, moeder van Nina: Door Petra’s rust en lieve manier van lesgeven kan Nina veilig en met veel plezier steeds nieuwe dingen leren. Hélène, moeder van Woody: Iedere maandagochtend is het feest...

Lees meer
We sluiten een tijdperk af

We sluiten een tijdperk af

Wieke: Na vele jaren, met vier kinderen die met veel plezier deelnamen aan de lessen van juf Petra, gaan we afscheid nemen van dit tijdperk.    

Lees meer