Zumba is een les waarbij veel spieren gebruikt worden, ondersteund door aantrekkelijke, opzwepende Latijns-Amerikaanse muziek. De danspasjes zijn zo makkelijk dat je ze onmiddellijk kunt meedoen.

Zumba

Zumba is een les waarbij veel spieren gebruikt worden, ondersteund door aantrekkelijke, opzwepende, Latijns-Amerikaanse muziek. De danspasjes zijn makkelijk zodat je ze onmiddellijk kunt meedoen. De workout bestaat uit dansbewegingen die gericht zijn op vetverbranding, verbeteren van je conditie en het verstevigen en vormgeven van je lichaam. Dit alles op swingende Latin-muziek zoals samba, salsa, merengue maar ook hiphop en top 40.

De les begint met een warming-up, waarna het intensieve dansgedeelte komt met afwisselend snelle en langzame ritmes die de heupen doen swingen. Als afsluiting een cooling-down waarbij de gebruikte spiergroepen worden gerekt. Kom een keer meedoen met deze les en ervaar het beweegplezier, dans en werk tegelijk aan je lichaam!

Waar

Basisschool De Uilenburcht
Jagersdreef 145
Driebergen-Rijsenburg“

Contactpersoon

Chotimah Verbon, 
Spiritzumba@gmail.com

 

Wanneer

Maandagavond
19.30-20.30 uur

 

Hoe kan ik meedoen?

Je bent van harte welkom voor twee gratis proeflessen. Vooraf aanmelden is niet nodig. Neem zaalschoenen, een handdoek en eventueel wat te drinken mee.

Wil je meer informatie, stuur dan een mail naar bovenstaand mailadres.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.