Je zoekt een sportieve uitdaging waarbij je lekker kunt bewegen. In een groep, maar met de flexibiliteit van een individueel. Dan is Spirit badminton iets voor jou. Dubbelspel of enkelspel, recreatief of met iets meer competitiespel. Kom meedoen!

Badminton

Badminton is de snelste racketsport ter wereld en toch kun je het eenvoudig leren. Wat wil jij bereiken? In Healthcenter  Hoenderdaal biedt Spirit badminton uitstekende mogelijkheden om te badmintonnen op jouw niveau.

Lekker sporten, gezelligheid en het spelletje zo goed als mogelijk onder de knie te krijgen, dat mag je verwachten. De nadruk ligt op recreatief badminton. We zijn aangesloten bij de Badmintonbond om zodoende iedereen de mogelijkheid te geven om deel te nemen aan competitie of toernooitjes. Op de speelavonden worden met name dubbelpartijen gespeeld en wie een keer een enkel partij wil spelen hoeft alleen maar een tegenstander uit te zoeken. De gastheer van de avond is aanwezig om nieuwe leden op te vangen en uitleg te geven bij eventuele vragen. Zij zijn vaak ook degene die gezelligheidstoernooitjes organiseren rondom de feestdagen.

De opzet van de speelavonden is om een ieder lekker te laten bewegen naar wens. Het wisselen van spelers na elke partij is de richtlijn, zodoende is het mogelijk om op de avond met meerdere spelers te badmintonnen. Het streven is om elk seizoen een trainer te hebben die mensen het spel kan bijbrengen en beter kan maken. Sportiviteit en gezelligheid staan voorop, en voor degene die dat willen kan dat een vervolg krijgen in het sportcafé.

Badminton svspirit sport

Waar

Health Center Hoenderdaal
Hoendersteeg 7
3972 NA  Driebergen-Rijsenburg

Contactpersoon

Voor vragen of aanmeldingen kan je contact opnemen met:

Jan de Bruin
Email badminton@svspirit.nl
Telefoon 0343-533648

Wanneer

Elke maandag en woensdag,
uitgezonderd enkele schoolvakanties:


Maandag
20.30-22.00 uur

Woensdag
20.30-22.30 uur.

Hoe kan ik meedoen?

Badminton is de snelste racketsport ter wereld en toch kun je het eenvoudig leren. Maak kennis met de sport en de mensen door 2 keer gratis mee te doen. De gastheer zal je ontvangen en wegwijs maken. Rackets zijn eventueel ook aanwezig. Je bent welkom en kunt op elk moment starten. Onze flexibele opzet en lage contributie is ook interessant voor mensen die niet elke week kunnen of willen. Word lid van of de maandaggroep of de woensdaggroep of allebei.

Mooie opbrengst Rabo Club Support

Mooie opbrengst Rabo Club Support

Veel dank voor degenen die op Spirit hebben gestemd bij de Rabo Club Support actie. De opbrengst is € 738,60. Dit is bestemd voor de afdelingen Badminton en Actief 55+. En het betekent dat er...

Lees meer
Badminton Paastoernooi 2023

Badminton Paastoernooi 2023

Op maandag 3 en woensdag 5 april hebben we weer gespeeld om de paaseieren. De jeugd heeft onderlinge partijen en spelletjes gedaan, ook de volwassenen hebben hun best gedaan zoveel mogelijk eieren...

Lees meer