Bij onze vereniging is iedereen welkom! Voor jong en oud bieden wij een gevarieerd lesprogramma.

* Bodyshape
* Damesfit
* Steps
* Zumba

Fit op muziek

Bewegen is belangrijk om gezond en vitaal te blijven. Alle lessen zijn gericht op het verbeteren van de algehele fitheid. Dit betekent dat (in verschillende mate) gewerkt wordt aan uithoudingsvermogen, lenigheid, spierversterking en coördinatie/balans. Vind je het leuk om lekker sportief bezig te zijn, ondersteund door muziek en in een gemoedelijke sfeer, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Bodyshape

Bij bodyshape worden, na een kwartiertje warming-up, spierversterkende oefeningen aangeboden voor verschillende, belangrijke spiergroepen.

Zumba

Zumba is een les waarbij veel spieren gebruikt worden, ondersteund door aantrekkelijke, opzwepende, Latijns-Amerikaanse muziek.

Damesfit

Deze les is bij uitstek geschikt voor ouderen. In een ontspannen sfeer kan naar eigen kunnen meegedaan worden met de geboden oefeningen.

Steps

Steps is een conditioneel gerichte les waarbij gebruik gemaakt wordt van een step (soort ‘opstapje’), eventueel aangevuld met gewichtjes. Na een kwartiertje warming-up wordt een combinatie van pasjes aangeleerd.

Waar

Health Center Hoenderdaal
Hoendersteeg 7
3972 NA  Driebergen-Rijsenburg

 

Basisschool De Uilenburcht
Jagersdreef 145
Driebergen-Rijsenburg“

 

 

 

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.